Advies fysiek

Hou je fit en in beweging zowel voor, na de dialyse en de transplantatie. Ontdek hier verschillende evenementen waar je aan kan deelnemen om met andere actief te blijven.

World Transplant Games Federation

De World Transplant Games Federation is een wereldwijde organisatie met vertegenwoordigers uit meer dan 60 landen die succesvolle transplantaties en de schenking van het leven viert door middel van unieke en inspirerende evenementen - namelijk de Zomer- en Winter World Transplant Games.


European Transplant & Dialysis Sports Federation

De website is momenteel under construction. Je kan zeker al eens een kijkje nemen op de Facebookpagina waar ze ook verschillende evenementen op plaatsen.


Transplantoux

De motivatie om te sporten en gezond te bewegen vertaalt zich binnen Transplantoux in het samen sporten met lotgenoten en sympathisanten, lokaal verankerd, of tijdens grotere evenementen.


NIER LIMBURG vzw

De werking van Nier Limburg bestaat uit het organiseren van uitstappen en reizen omdat bewegen en “onder de mensen komen” ondanks het nierfalen belangrijk is - dialyse wordt voorzien. Info wordt verspreid op maat van de patiënt via vergaderingen, folders en artikels. Nier Limburg werkt steeds mee aan de Wereldnierddag en aan donordagen en werkt samen met het Jesseziekenhuis in Hasselt waar ze ook haar hoofdzetel heeft.


Aan de hand van een aantal vragen wordt je emotionele toestand bepaald. Krijg op basis van je antwoorden de gepaste hulp. Doe de test nu en ontdek meer.

Wil je graag deelnemen?

WORD NU LID